esmaspäev, 23. juuni 2014

Head jaani!


Nädalavahetus üle elatud! ;) Seekord olin Toulouse's ja niivõrd-kuivõrd "nautisin" 30°C kuumust. 

Reede õhtupoolikul saime enda prantsuse keele grupiga (nendega, kes veel alles on:)) kokku, et neid õigeid frites Belges'i süüa. Muide, eksami tulemused sain ka kätte ja nüüd B2 tase! Jippikajijeejeee, ausalt - olin üsna kahtlev tulemuse suhtes.



Kuna laupäeval liikusid mõned endised koolikaaslased juba puhkusele, vaatasime reede õhtul Šveitsi-Prantsuse mängu ja liitusin ENACi peo seltskonnaga. Tagasi koju tulin esimeste lahkujatega, kes hommikul kell 6 Pariisi rongile pidid jõudma. Unerõõmu küll kaua ei tundnud, sest juba kell 9 leppisime Ingridiga hommikusöögi kokku. Ingrid on see norra tüdruk, kellega eelmisel semestril koos jalgpalli mängisin, kellega Norra päeva tähistasime ja kõike muud. Tema lend Stavangeri väljus laupäeva pärastlõunal, seepärast nii vara kohtusimegi. Aga kõigest hoolimata oli super tore ja mõnus hommik, pärast söömist tegime kiire turistiringi Toulouse's ja sõime vene poes kohukesi. Lubasin talle palju paremaid pakkuda kui Eestisse tuleb! ;)  



Hommikutaevas

Väsinud ja näljane


Kuum oli
Turusaak + Vana Tallinn töö juurde + Norra juust Ingridilt


21. juuni on Prantsusmaal üsna oluline päev - Fête de la musique on siin kõrgelt hinnatud ja tänavad, baarid, rongijaamad jne on rahvast tulvil. Kahjuks pidin pettuma - muusika ei olnud päris minu maitse ja kõik need katkised õllepudelite killud tänaval, parkides - kohutav! Tegemist ei ole piiratud alaga - üritus toimub üle linna, seetõttu võid enda jookidega ringi liikuda. Lisaks müüakse iga nurga peal joodavat-söödavat. Tegu on laheda üritusega, lihtsalt seekord ei saanud õigele lainele ega sattunud sobiva lava juurde, mis ikka, teine kord... 

Pühapäeva õhtupoolikul käisime Aleksandraga - ka praktikant-  planespottimas ja piknikutamas. Ilm on endiselt väga-väga kuum... ja augustis pidi hullemaks minema! Õige aeg jõululaule kuulama hakata - saan  lumele mõelda! ;)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar