laupäev, 23. november 2013

Otsime välja kindad ja mütsid..

Eile tähistasime Hugo lennuväkke vastuvõttu!  Jah, minu kursavend läbis sügisel mitu testi ning kõikidest kandidaatidest valiti välja kümme, kes nüüd saavad mitme-kuulise koolituse/õppuse, et liituda Armée de l'air'iga. Seepärast peab ta esmaspäeval Toulouse'st lahkuma, et edasi liikuda Normandiasse. Muidugi kui miskit peaks valesti minema, jääb alati variant järgmisel sügisel ENACisse tagasi tulla. Vähemalt ise jääb ta nii positiivseks, kuid usun, et kõik läheb hästi! :)

KEEP CALM AND LOVE ENAC meie nimedega
Teisipäeval oli prantsuse keele tunnis esitluse aeg, st kõik pidime tegema powerpoint esitluse oma riigiga seotud teemal. Tutvustasin Eestit, asukohta, aga peateema oli "Spordi- ja kultuurisündmused". Loomulikult lisasin hästi palju pilte, et võimalikult palju näidata; kokkuvõttes sain 17punkti/20st ja võisin enam-vähem rahul olla. 

Neljapäevane jalkamatš jäi ootamatult ära, sest väljak oli liiga märg. Seni on iga päev vihma sadanud ja eile lausa midagi lörtsilaadset, Welcome to the South of France, yess!!  Ootamatult vabanenud pärastlõuna oli suur üllatus ja kuna ma miskipärast ei ole väga motiveeritud vaba aega õppimisele kulutama, siis läksin Ultimate frisbee trenni. Teadsin, et see jääb arvatavasti ainsaks korraks, sest tavaliselt on neljapäev juba ette planeeritud, aga kahe tunniga jõudsin õppida veidi viskamist, taktikat ja saime veel tund aega mängida ka. Huvitav mäng, aga kulub veel tunde kui mitte rohkem, et taldriku korralikku viskamist ja käeshoidmist õppida ;) Elame-näeme. 

Siin on niii kena ! ! !
Vaade minu kodust - vettinud tenniseväljak, kiirtee müravall ja ehitusplats.. jeii
Super-ilm!
Käib töö ja lõbu koos -  pesupäev

Lisaks kõigele andis mu armas Nokia neljapäval täielikult otsad. SIM-kaarti vahetades ei tahtnud enam uuesti sisse lülituda ja sinnapaika ta jäigi, mitte-mingit elumärki. Arvan, et see on karma, mis nüüd kätte maksab, sest ausalt öeldes, ei ole ma teda just hellitanud - see telefon on vist näinud rohkem põrandaid kui mu tossud, aga see selleks. Liigun nüüd poodi, et mingi ajutine kõnepidamisvahend osta. 

Midagi lõbusat ka lõpetuseks: Pärast vaheaega olid kodumaise šokolaadi varud just niisugused, nagu pildil näha. AITÄH emale, Pillele ja Teijale! :) Nüüd on neist muidugi üle poole juba otsas, aga Maili ikka hoolitseb, et üks mesikäpp alati hambus oleks! AITÄH, Maili!! :)   Olge tublid ja kallid! 




2 kommentaari:

  1. "ei ole väga motiveeritud vaba aega õppimisele kulutama" - you don't say :D

    VastaKustuta
  2. Sulaselge jutt, teadsin, et moistad! :) Paraku praegu seda koolist vaba aega nagu ei tekigi... jouludel, ja enne seda, siis peab koik tagasi tagama!...!

    VastaKustuta