reede, 6. detsember 2013

Bongola

Millal varem oled Sa kell 4 hommikul sügavalt juurelnud, mida kooli selga panna? Mina kuni eilseni mitte kunagi varem. Täna oli meil suur projektiesitlus kogu päev ja seega pidulik riietus; lõpuks saime tehtud ja tundub, et ka hästi tehtud, aga lõplik hinne selgub mõne aja pärast. Igal juhul tööd oli kogu selle ülesandega rohkem kui erinevate eksamitega. Lõpptulemusega võin rahul olla ja kui alguses ei saanud grupikaaslastega jutu peale, sest aasialased hoidsid rohkem kahekesi omaette või ei avaldanud arvamust, siis lõppeks saime tiimitöö ka toimima, mida veel tahta!? :)


Shin, Joel, mina, Nithish, Sophie pärast grupitöö esitlust
Kuna kogu nädal möödus kas projektiga tegeledes/õppides või selle pärast muretsedes, siis väga huvitavat lugemist ei oska pakkuda. Kuigi toredaid sündmusi oli ka. Laupäeval osalesin enda klubi jalkatüdrukutega sisehalli futsali turniiril. Kuna kõik olid prantslased, siis sain keelt ka harjutada, jess! ;) Aga tõsi on paraku endiselt see, et kui kohalikud kiiresti räägivad, jookseb see ühest kõrvast sisse ja teisest välja ning ennast väljendada ja õigeid sõnu leida on ikka veidi keeruline.

Laupäeva õhtul pidime alguses Emili ja Keviniga pannkooke tegema. Lihtsalt uitmõte teha midagi, mis ei hõlmaks õppimist vahelduseks, sest ilmselgelt välja minemiseks sel nädalavahetusel aega ei jagunud. Hiljem liitusid veel Anastasia, Eder ja Domingo ja nii sai meid kokku kuus. Mõnus õhtu oli ja saime vahelduseks niisama Erasmuse muljeid vaheldada, kellele mis meeldib ja mis mitte. Loomulikult keegi ei oodanud, et meil nii palju koolitööd on, võib-olla seda tegelikult ei olegi nii palju, aga koguaeg peab loengus kohal käima ja iga päev on umbes7-8 tundi loenguid. Kui meid kolmapäeval "Economie"st 31st puudus 16, siis õppejõud ei saanud just väga õnnelik olla ja saatis noomiva kirja, haah. magistiõpe või mis, pigem sunnitöölaager? Okei, muidugi ma teen nalja, see ei ole nii hull, lihtsalt kohati tekib väsimus ja tahaks puhata, midagi huvitavat teha. 
Minu tuba ja toredad inimesed!!!

Esmaspäeval  läksime Rauno, Artursi, Alexi, Simoni, Emili, Anastasia ja Jorisega kinno, piletid olid ammu ostetud, sest tegu oli European Outdoor Film Tour'iga. Kokku näidata 8 lühifilmi langevarjuritest, mägironimisest, surfamisest, suusatamisest jne, kaks poissi kolisid rohkem kui pooleks aastaks Norras polaarjoone taha. Mõnusad reisi/seiklusfilmid, tekitasid tunde kuhugi reisida, koju tulla ja kindlasti suusatama minna. Öelge palun, et kui ma koju tulen, on maa valge!  Väike treiler POISID NORRAS POLAARJOONE TAGA SURFAMAS


Eelolev nädalavahetus tõotab tore tulla, sest saab korraks hinge tõmmata ja kuigi reedel (homme) ootab ees loengutejada 8-16.30 (pluss saksa keel poole kuuest poole kaheksani), lähme õhtul välja oma projekti lõppu tähistama (lõpuks ometi!). Ja kuna klassidest puududa enam ei taha/ei tohigi, siis kavatsen homseks end raamatuga varustada ja kvaliteetaega veeta :D Tuleb hea päev, hea õhtu ja mis veel rääkimata - laupäevaks oleme planeerinud oma kursuse ja erasmuslasetega ühise AIRBUSi külastuse (A380 Final Assembly Line).  Nii et pärast unetuid öid saan lõpuks korralikult magada ja planeerida viimase kahe nädala tegevused siin enne jõule. 

Ilusat püha Nikolause päeva homse puhul! Loodan, et teil kõigil juba päkapikud käivad! :) Ja jõulukalendri unustasingi osta aga eks teen kodus selle šokolaadikoguse tasa ja rohkemgi veel ;)

Kallid


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar