kolmapäev, 25. september 2013

Talvest pole kippu ega kõppu

Nädal on väga töiselt ja argiselt alanud, esmaspäeval oli üks loeng ainult matemaatika baasil ja teine rakendusmehaanika sarnane. Senini sain teemast enam-vähem jagu, aga pärast tänast küsisin kursakaaslastelt abi, need seesmised jõud, momendid, lõiked ja toed on viimse detailini välja joonistatud ja kui tahan eksamil ellu jääda, peaks praegu tegutsema hakkama (st järgmisel nädalal ;) ). Airport design on väga huvitav ja asjalik loeng, kus seekord oli teemaks Runway lights ehk kogu ala ümbritsev tulede süsteem, erinevate kategooriate nõuded, eriolukorrad jne. Lisaks oli esmaspäeva õhtul veel test prantsuse keele grupi rühmade jaotamiseks. Kool väsitas mõnusalt ja seepärast otsustasin õppimise asemel Artursiga Pech Davidit külastada- see on linnalähedane küngas, kus maanduvad/õhku tõusvad lennud üle lendavad. Rattaga umbes poole tunni kaugusel ja kui tuule suund on rohkem loodest/põhjast, võib kümne minuti jooksul näha laskuvat A380, A350 ja Belugat, amazing, ah?


Päevavalguses on näha väikest koplit ja all voolab jõgi, super koht!

Teisipäeval see lõpuks juhtus- magasin sisse, õnneks vähe. Kool algas 9 ja minu telefon, mis kummalisel kombel oli padja alla sattunud, näitas numbreid 09:09. Oskasin hea päeva valida, sest esimene tund oli sissejuhatus tunniplaanisisesele prantsuse keele kursusele, õige tund algas kell 10 :)
Kolmapäev nagu teisipäevgi oli tihedalt loenguid täis pikitud, selle eest on põhjust rõõmustada rohkem kui küll, sest 10 minuti pärast korraldab vanem kursus meile barbeque (väike sarnasus rebaste retsiga?) ja lisaks kõigele oli täna NÄDALA VIIMANE KOOLIPÄEV!! 
Homme sõidame kahe- kolme autoga kuni nädalalõpuni Vahemere äärde, tõenäolised piirkonnad on Nice, Saint-Raphael, Grasse ja mis kõik muu teele jääb!
Tegelikult ma pole just liiga töökas olnud, seega ei tea, kas seda puhkust vääringi :D , aga lohutan end mõttega, et veel viimaseid päevi on päike ja soe ja küll sügisel/talvel aega õppida! :)   Aega tuleb võtta, eks ole? 

Kliki siia :)  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar